Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Composieten trap

Wij bieden u een ruim assortiment in composieten traptreden voor binnen en buiten. De merken die wij u aanbieden zijn Compac Composiet en Silestone Composiet, beide merken staan voor top kwaliteit. Net zoals graniet is composiet oersterk en daardoor het ideale materiaal om te gebruiken als trap. Een composieten trap kent als voordelen dat deze onderhoudsvriendelijk is, hygiënisch, krasbestendig en sterk. Als u  op zoek bent naar een trap die krasbestendig is en een luxe sfeer geeft, dan raden wij een composieten trap zeker aan!

Composieten trap | Het materiaal composiet

Het materiaal composiet is samengesteld uit graniet,kwarts en harsen. Het materiaal composiet is in allerlei kleuren te verkrijgen.  Doordat het in allerlei kleuren te verkrijgen is, is er voor iedereen wel een kleur composiet naar wens. Een composieten trap kent als voordelen dat deze hygiënisch, hittebestendig, krasbestendig, stootvast  en slijtvast is. Door de voordelen van het materiaal composiet is het om te gebruiken voor een trap. Onze merken composieten trappen zijn Compac Composiet en Silestone Composiet. Beide merken bieden een ruim aanbod in kleur, oppervlakte afwerking en rand afwerkingen.   Wij raden aan om bij een composiet trap een afwerking te kiezen die ruw van structuur is, hierdoor zal de trap niet snel glad worden.Naast ons assortiment aan composieten traptreden bieden wij u ook traptreden van het materiaal graniet. Voor ons assortiment aan granieten traptreden, klikt u hier.

 

Composieten trap

Composieten trap

Composieten trap |Traptreden op maat

Alle composieten traptreden kunnen wij op maat voor u maken.  Via de gratis offerte op onze website kunt u de door u gewenste maten doorgeven. Wij zullen na ontvangst  hiervan een aantrekkelijk offerte voor u samenstellen die u binnen 24 uur in uw mailbox ontvangt. Naast het op maat laten maken van uw composieten trap, kunt u erbij ons voor kiezen om de composieten trap te laten installeren. Wij hebben een professioneel team met veel kennis in het installeren van trappen. Voor een kleine vergoeding komen wij bij u de trap installeren.

Heeft u vragen over een composieten trap? Stel deze gerust via ons contactformulier of per telefoon.