Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Granieten trap

Graniet is aantrekkelijk, praktisch en hygiënisch – een ideale keuze voor uw aanrechtblad. Het is zwaar materiaal, heeft een duurzaam oppervlak, is...verder lezen Waarom zijn jullie prijzen zo laag? Een combinatie van het niet hebben van dure hoogwaardige showrooms, enorme oppervlakten met uitgestalde stenen, grote opslagruimtes. Onze voorraad...verder lezen

Opzoek naar een nieuwe trap? Dan is een granieten trap misschien iets voor u! Een granieten trap geeft een moderne en luxe sfeer in huis. Wij bieden u een ruim aanbod in granieten trappen. Onze natuursteen materialen zijn geschikt voor alle type trappen zoals: splittrappen, wenteltrappen, semi zwevende trappen, steektrappen, halfslagtrappen en bordestrappen.

Granieten trap | Het materiaal graniet

Een granieten trap is een 100% natuurproduct. Graniet bestaat namelijk uit ondergronds gestold magma.  Graniet is voornamelijk in de kleuren zwart, roze en wit verkrijgbaar. Doordat graniet een 100% natuurproduct is, is elk stuk graniet uniek. Graniet kent als kenmerken dat het materiaal keihard is en krasbestendig. Door al deze eigenschappen is graniet het ideale materiaal om te gebruiken als trap. Door de top kwaliteit en eigenschappen van een granieten trap, heeft u er nog jaren lang plezier van. Granieten trappen zijn vaak te zien in musea, concertgebouwen en rechtsgebouwen , maar ook in kleinere ruimtes zoals een woning of kantoor. Naast ons assortiment aan granieten trappen, bieden wij u ook een ruim aanbod in composieten trappen. Voor ons assortiment aan composieten traptreden, klikt u hier.

Natuursteen is het sterkste en duurzaamste materiaal om te gebruiken voor een trap. Een natuurstenen trap kan zowel voor binnen als buiten gebruikt worden. Het is van belang dat een natuurstenen trap een stevige structuur krijgt, dit heeft met het gewicht van natuursteen te maken. Ons team aan specialisten kan u hier in het beste adviseren.  Wij raden een granieten trap te laten behandelen met een ruwe afwerking, hierdoor zal de natuursteen niet glad worden.

Granieten trap | Granieten traptreden op maat

Wij bieden u een ruim assortiment aan in granieten trappen. Alle granieten trappen kunnen wij op maat voor u maken. U kunt via de gratis offerte op onze website aangeven wat voor trap u wenst en wat de afmetingen dienen te worden.  Wij zullen een aantrekkelijke offerte voor u samenstellen die u binnen 24 uur ontvangt.  Naast het op maat maken van een granieten trap kunt u er bij ons voor kiezen om de door u gewenste granieten trap te laten installeren.

Heeft u vragen over een granieten trap? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij kunnen u het juiste advies geven in materiaal, afmeting en afwerking voor uw trap.

 

Granieten trap

Granieten trap