Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Halfslagtrappen

Wij bieden u een ruim assortiment aan in halfslag trappen. De materiaal trappen die wij u aanbieden zijn graniet en composiet. Graniet en Composiet zijn zeer geschikte als half slag trap, dit door dat deze stenen oersterk zijn. Wij bieden twee merken composiet aan, namelijk: Compac Composiet en Compac Silestone. Beide merken zijn marktleiders in het gebied van stenenbladen.

Halfslagtrappen | Scherpe prijzen

Onze natuurstenen halfslagtrappen kunnen wij voor een lage prijs aanbieden, doordat de trappen rechtstreeks vanuit de fabriek geleverd worden. Doordat u online bij ons een natuurstenen halfslag besteld, besparen wij op showroomkosten, verkopers en een groot kantoor. Door deze besparingen kunnen wij de halfslagtrappen voor een scherpe prijs aanbieden. Wij kunnen het goed begrijpen dat u toch eerst liever het materiaal/ kleur wil bekijken, daarvoor hebben wij stalen. Wij kunnen u samples toesturen voor een kleine vergoeding. De levertijd van onze granieten trappen is maximaal 3 weken.

Halfslagtrappen | Composiet halfslagtrappen

Onze composieten halfslagtrappen zijn van de merken Compac composiet en Composiet Silestone. De composieten traptreden van Compac Composiet en Composiet Silestone zijn: hittebestendig, krasvast, stootvast, dicht, slijtvast en hygiënisch. Dit zijn grote voordelen, hierdoor is het materiaal erg goed te gebruiken als trap. Naast dat composiet ideaal is voor traptreden, kan het ook goed gebruikt worden als vensterbank, werkblad, badkamerblad en tafelblad. De composieten trappen zijn in vele kleuren en verschillende afwerkingen verkrijgbaar. De afwerkingen van composieten traptreden die wij u bieden zijn: ovo, mat, gepolijst, suède en vulcano.

Halfslagtrappen | Graniet halfslagtrappen

Granieten halfslagtrappen zijn 100% natuurlijk waardoor uniek. Indien u dus voor een granieten trap kiest heeft u een uniek product in huis. Granieten halfslagtrappen zijn zowel voor binnen als buiten geschikt.  Een groot voordeel van graniet is dat het keihard materiaal is. Daarnaast is graniet krasvast, stootvast, uniek en slijtvast. Het enige nadeel van het materiaal graniet is, is dat deze gevoelig is voor agressieve schoonmaakmiddelen en fruitzuren. Zorg er dan ook voor dat als u graniet heeft deze nooit in aanraking komt met een van deze middelen. Een granieten halfslagtrap is eenvoudig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel of een specifiek hiervoor bedoeld product.

 

Halfslagtrappen

Halfslagtrappen