Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Installatie

Installatie van een trap

De installatie van een trap, naast de kwaliteit van de steen misschien nog wel het belangrijkste. Waar u uw trap ook gaat kopen; we horen te vaak dat een consument een goedkope en lage kwaliteit granietsoort koopt (Europese stenen zijn regelmatig van betere kwaliteit dan Chinese stenen en ook in de Chinese import stenen zitten grote verschillen waar menig consument geen weet van heeft). Voor u gaat het er vaak vooral om hoe de steen er uit ziet. Breukgevoelige stenen (die soms nét een paar tientjes goedkoper zijn) worden vaak tot de voordeur geleverd met als gevolg dat als u ze van de pallet af tilt, u ineens twee keukenbladen heeft.. en dan nog maar niet te spreken over de enorme oneffenheden. Een natuursteen trap installatie adviseren we niet zelf te doen, om problemen te voorkomen. Doet u het wel zelf, zorg dan dat u een goede steen koopt.

Wij laten de optie voor het wel of niet uitbesteden van de installatie van een trap. Onze stenen zijn van een dermate hoge kwaliteit dat een geoefend doe-het zelver ons traptreden kan installeren. Ook tolereert onze fabriek enkel de hoogste kwaliteit waardoor wij de maten van de aanrechtbladen tot in de perfectie proberen te benaderen. Ondanks onze goede zorgen; indien u geen weet heeft van de installatie, riskeer het dan niet om uw trap schade op te laten lopen. Een traptreden is vaak rond de 50kg per 100cm*62cm, wat bij een 5 meter al op 250kg neer komt! Voor een kleine vergoeding komen wij de traptreden installeren en krijgt u gratis adviezen over het onderhoud.

Veel mannen en studenten met bijbaantjes kunnen in deze tijd een natuursteen trap tillen en neerleggen. Dat maakt ze nog geen installateur. Wij hebben specialisten die voor ons de natuursteen trappen installeren. Een specialist? Ja. Een trap (een aankoop waar iemand een behoorlijke hoeveelheid geld voor neer legt) is niet ‘even een auto voorrijden’. We vinden het belangrijk dat u goed volk over de vloer krijgt, die zich al jaren lang hebben bewezen met het installeren van natuursteen trappen en die niet moeilijk doen om een trapje meer of minder. Kit-resten, beschadigingen aan de muur of deurpost, we hebben het van onze klanten allemaal al een keer mogen vernemen. Kies voor kwaliteit, ook tijdens de installatie.