Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Overige toepassingen

Wij leveren naast trappen ook aanrechtbladen,vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen maar bieden ook natuursteen aan voor overige toepassingen. Dit is geen probleem aangezien we in de fabriek de stenen zo kunnen bewerken zoals u wenst. Zowel budgetsteen, alsmede silestone en compac. Indien u een steen wilt voor een andere toepassing dan een trap, aarzel dan niet om via ons offerte formulier een offerte aan te vragen.

In de offerte kunt u ons de gewenste maten alsmede de naam van de stenen en de overige toepassingen waar u het natuursteen voor wilt gebruiken waar u een offerte voor wilt ontvangen doorgeven. Wij zullen u dan een zeer scherpe offerte sturen. Indien u inbouwapparatuur of speciale wensen heeft, kunnen wij u door onze inkoopvoordelen een scherpe offerte toesturen inclusief deze wensen.

Ook leveren wij Business 2 Business. Indien u voor uw bedrijf graniet, composiet, keramiek of terrazzo wenst, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen. Wij leveren Business 2 Business door heel Europa. Het staat u vrij om hier een mail over te sturen en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met betrekking tot samenwerking aan te geven.

Met vriendelijke groet,

Het natuursteen-trap.nl team.