Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Spiltrappen van graniet en composiet

Wij bieden u een ruim assortiment aan spiltrappen van graniet en composiet. De merken die wij u aanbieden zijn Compac Composiet en Silestone Composiet. Beide merken zijn marktleiders op het gebied van natuurstenen bladen. Graniet en composiet zijn beide materialen die zeer geschikt zijn om te gebruiken als spiltrap. Graniet is een 100% natuurproduct en ontstaat wanneer magma ondergronds stolt. Graniet bestaat uit mineralen, bij composiet is dit graniet,kwarts en hars. Composiet bestaat dus uit natuursteen maar is een technisch vervaardigd product. Doordat composiet technisch vervaardigd is, kan deze gemaakt worden in alle mogelijke kleuren.

Wat zijn spiltrappen?

Spiltrappen zijn opvallende trappen. Zoals de naam het al zegt lopen de treden van een spiltrap rond spil of as.  Een spiltrap kan voor een prachtige verbinding zorgen tussen twee etages. Spiltrappen worden ook wel is draaitrappen genoemd. Een spiltrap is een ruimte besparende oplossing en past zowel bijna in elke ruimte. Wij kunnen de spiltrappen zo maken dat ze aan uw wensen voldoen. Indien u de naar uw gewenste spiltrap heeft gevonden, kunt u hier een gratis offerte aanvragen. Heeft u vragen over een spiltrap, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon. Wij hebben een professioneel team voor u klaar staan, die jaren lang ervaring hebben met spiltrappen.

Spiltrappen
Spiltrappen

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Een combinatie van het niet hebben van dure hoogwaardige showrooms, enorme oppervlakten met uitgestalde stenen, grote opslagruimtes. Onze voorraad...verder lezen staat naast de fabriek en wij hebben een kost effectieve productie en transport, realistische marges en voorkomen lange ketens van tussenpersonen die allen een deel van de winst innemen. We hebben onze prijzen niet zo laag doordat we onze kwaliteit of dienstverlening verminderen! Integendeel. Daarnaast laten we de keuze aan u: zelf installeren en opmeten, of het door ons laten doen?

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen!

Spilt trappen van natuursteen