Een ruim assortiment aan kwaliteit natuursteentrappen, dat is wat wij u bieden.

Steektrappen

Natuursteen steektrappen geven een luxe sfeer in kantoor, woning, musea, concertgebouwen en rechtsgebouwen. Natuursteen is oersterk en bestendig materiaal, waardoor het ideaal is om te gebruiken als trap. Als onze natuursteen steektrappen kunnen voor u op maat gemaakt worden. Naast het op maat maken van natuursteen traptreden kunt er voor kiezen om voor een kleine vergoeding de trap bij uw thuis te laten installeren.

Natuursteen steektrappen | Composiet

Onze composieten steektrappen zijn van de merken Compac composiet en Composiet Silestone. De composieten traptreden van Compac Composiet en Composiet Silestone zijn: hittebestendig, krasvast, stootvast, dicht, slijtvast en hygiënisch. Dit zijn grote voordelen, hierdoor is het materiaal erg goed te gebruiken als trap. Naast dat composiet ideaal is voor traptreden, kan het ook goed gebruikt worden als vensterbank, werkblad, badkamerblad en tafelblad. De composieten steektrappen zijn in vele kleuren en verschillende afwerkingen verkrijgbaar. De afwerkingen van composieten traptreden die wij u bieden zijn: ovo, mat, gepolijst, suède en vulcano.

Natuursteen steektrappen | Graniet

Granieten steektrappen zijn 100% natuurlijk waardoor uniek. Indien u dus voor een granieten trap kiest heeft u een uniek product in huis. Granieten traptreden zijn zowel voor binnen als buiten geschikt.  Een groot voordeel van graniet is dat het keihard materiaal is. Daarnaast is graniet krasvast, stootvast, uniek en slijtvast. Het enige nadeel van het materiaal graniet is, is dat deze gevoelig is voor agressieve schoonmaakmiddelen en fruitzuren. Zorg er dan ook voor dat als u graniet heeft deze nooit in aanraking komt met een van deze middelen. Een granieten trap is eenvoudig schoon te maken met een mild schoonmaakmiddel of een specifiek hiervoor bedoeld product.

Natuursteen steektrappen | Vraag hier uw gratis offerte !

Heeft u uw ideale natuursteen steektrappen kunnen vinden? Vraag dan hier uw gratis offerte aan. Een kleur kiezen is iets persoonlijks, wij begrijpen goed dat u de kleur het liefst eerst bij uw keukenkastjes houd. Om deze reden hebben wij samples die wij voor een kleine vergoeding naar u toe kunnen zenden. Onze levertijd van onze natuursteen traptreden is maximaal 3 weken. Wij leveren zowel in Nederland als in België.

 

Steektrappen

Steektrappen